Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛ ΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για το πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ»,
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛ ΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για το πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ»,

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, επιδιώκοντας να συμπαρασταθεί στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, αλλά και προς το σύνολο των δημοτών, εργαζόμενους και μη, έλαβε την υπ. Αριθμ. 224/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου, σύμφωνα με την οποία εγκρίθηκε η υλοποίηση του προγράμματος «ΕΣΤΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ», προσφέροντας χαμηλού κόστους φαγητό σε όλους τους πολίτες.
Ο Δ ήμος Χαϊδαρίου θα δέχεται προσφορές εταιρειών εστίασης – catering προκειμένου να συνεργαστούν για την υλοποίηση προγράμματος προσφοράς φαγητού χαμηλού κόστους και συναφών συνοδευτικών στους πολίτες του ήμου Χαϊδαρίου.
Το πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Δ ΗΜΟΤΕΣ», θα υλοποιηθεί επιδιώκοντας να συμπαρασταθεί κατά κύριο λόγο στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, αλλά και στο σύνολο των δημοτών όπως εργαζόμενες μητέρες, τους εργαζόμενους του ήμου μας και τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες που υπάρχουν στην πόλη μας, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, προσφέροντας ποιοτικό φαγητό χαμηλού κόστους σε όλους τους πολίτες.
Για το σκοπό αυτό και για δέκα (10) ημέρες, από 18/11/2013 μέχρι 27/11/2013, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις προσφορές τους σφραγισμένες, μέσω πρωτοκόλλου, στο ήμο Χαϊδαρίου (Ταχ /νση: Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως 2, Τ.Κ 12461 Χαϊδάρι), προς τη ιεύθυνση Οικονομικών - Τμήμα Προμηθειών, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:30-13:30, με την ένδειξη: Για το Πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Δ ΗΜΟΤΕΣ».

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Δήμου (pdf)

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.