Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΜΕΛΙΑ" του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΜΕΛΙΑ" του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού και ο φορέας Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων «ΕΔΡΑ», ανακοινώνει την έναρξη των συνεδριών στο ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο «ΜΕΛΙΑ», για το σχολικό έτος 2013-2014.
Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΜΕΛΙΑ» λειτουργεί ως πρότυπο κέντρο πρόληψης,  αξιολόγησης και αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών, σε παιδιά σχολικής ηλικίας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγου, μάθησης ή σχολικής ένταξης. Στελεχώνεται από διεπιστημονική ομάδα, η οποία αποτελείται από επαγγελματίες ψυχικής υγείας, όπως: λογοθεραπευτή, εργοθεραπευτή, ειδικό παιδαγωγό, ψυχολόγο, δραματοθεραπεύτρια και κοινωνικό λειτουργό.

Οι υπηρεσίες παρέχονται με την κάλυψη των ασφαλιστικών ταμείων, χωρίς την επιπλέον οικονομική επιβάρυνση των γονέων και είναι οι εξής: λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, παιγνιοθεραπεία, ψυχολογική υποστήριξη παιδιού-εφήβου και συμβουλευτική γονέων. 
Στο πλαίσιο μίας ολοκληρωμένης παρέμβασης στο παιδί και το περιβάλλον του, λειτουργούν επιπλέον δραστηριότητες όπως: καλλιτεχνικά εργαστήρια, επιμορφωτικές συναντήσεις γονέων, διδασκαλείο πολιτισμού και αρχαίων ελληνικών για παιδιά,, εκπαιδευτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς, αφήγηση παραμυθιών από επαγγελματίες παραμυθάδες το περιβαλλοντικό πρόγραμμα στο βάθος ΚΗΠΟΣ, γιόγκα για παιδιά, προγράμματα πρόληψης, ευαισθητοποίησης και αγωγής στην κοινότητα.
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε επίσης και την έναρξη του νέου μας προγράμματος «θεραπεία μέσω παιχνιδιού», όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν και να εκτονώσουν τα συναισθήματά τους μέσα από διάφορες τεχνικές έκφρασης, υπό την καθοδήγηση θεατρολόγου και εργοθεραπευτή.
Για περισσότερες πληροφορίες:
κ. Τσαπάρα Παναγιώτα – Κοινωνική Λειτουργός, τηλ: 210-2323176,
 e-mail: melia2_edra@gmail.com
Δ/νση: Κωστή Παλαμά 120, Καματερό
Ώρες λειτουργίας του Κέντρου 13:00 - 21:00
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.