Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κάλεσμα του Δήμου Ιλίου για στελέχωση των Κοινωνικών Φροντιστηρίων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα του Δήμου Ιλίου για στελέχωση των Κοινωνικών Φροντιστηρίων

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και δεδομένων των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζει η οικογένεια σήμερα, ο Δήμος Ιλίου καλεί για δεύτερη χρονιά φέτος τους εκπαιδευτικούς και τους νέους τελειόφοιτους ή απόφοιτους επιστήμονες, να στηρίξουν την πρωτοβουλία των «Κοινωνικών Φροντιστηρίων».
Απαραίτητη προϋπόθεση, οι καθηγητές να μπορούν να προσφέρουν εθελοντικά και σε σταθερή, εβδομαδιαία βάση ελάχιστο από τον χρόνο τους, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η παροχή πρόσθετης εκπαιδευτικής στήριξης στους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης, προκειμένου να μην μπει η ποικιλόμορφη κρίση που βιώνουμε σήμερα, εμπόδιο στα όνειρα των παιδιών μας.
Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και δήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Δημήτριο Αμπατζή με τηλέφωνο επικοινωνίας 213 20 30 036 και την κα Ευαγγελία Πολυδώρου με τηλέφωνο επικοινωνίας 213 20 30 042, Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-14.00, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Κοινωνικής Υπηρεσίας: koinoniki@ilion.gr.

Δείτε εδώ τα Κοινωνικά Φροντιστήρια στη Δυτική Αθήνα

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.