Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κοινωνικό Φροντιστήριο για παιδιά αδύναμων οικογενειών δημιουργεί ο Δήμος Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Κοινωνικό Φροντιστήριο για παιδιά αδύναμων οικογενειών δημιουργεί ο Δήμος Κορυδαλλού

Κοινωνικό ΦροντιστήριοΣτην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα λειτουργήσει  για την στήριξη των παιδιών των οικογενειών που πλήττονται περισσότερο από την κρίση, τόσο για μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με την οργάνωση τμημάτων μελέτης, όσο και για μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με την παροχή υποστήριξης στα φιλολογικά μαθήματα, στη φυσική και στη χημεία.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε χώρους σχολείων υπό την επίβλεψη των Κοινωνικών Υπηρεσιών και του Γραφείου Παιδείας, με την βοήθεια εθελοντών καθηγητών, δασκάλων, φοιτητών αλλά και γονέων οι οποίοι θα αναλάβουν την διοικητική υποστήριξη και λειτουργία.
Η πρωτοβουλία έχει συζητηθεί τόσο με την Ένωση Συλλόγων Γονέων, όσο και με εκπροσώπους της Β΄ΕΛΜΕ Πειραιά.
Ο Δήμος Κορυδαλλού καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους φοιτητές αλλά και συμπολίτες μας, που έχουν χρόνο και δυνατότητα, να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία.

Δείτε εδώ γενικές πληροφορίες και τις αιτήσεις:  
- ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

 - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

 - ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ

 - ΑΙΤΗΣΗ ΓΟΝΕΑ-ΜΑΘΗΤΗ


Δείτε εδώ τα Κοινωνικά Φροντιστήρια στη Δυτική Αθήνα



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.