Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν εξέταση οστεοπόρωσης στους κατοίκους του Δήμου Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Δωρεάν εξέταση οστεοπόρωσης στους κατοίκους του Δήμου Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου στα πλαίσια προώθησης και προαγωγής της υγείας, συνεχίζει για 7η χρονιά  τη συνεργασία του με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» για τη δωρεάν εξέταση ελέγχου οστεοπόρωσης.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες από 18 ετών και άνω, δημότες - κατοίκους του Δήμου Περιστερίου, που ενδιαφέρονται για την έγκαιρη διάγνωση της νόσου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα χρόνια εξυπηρετήθηκαν και εξετάστηκαν χιλιάδες συνδημότες μας.
Όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα αυτή της δωρεάν εξέτασης, μπορούν  να επικοινωνήσουν και να κλείσουν ραντεβού στα γραφεία του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού  και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ), 2ος όροφος, Δημαρχιακό Μέγαρο (πλατεία Δημοκρατίας), τηλ: 2105701091.  

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.