Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Προβολή της ταινίας ''Το Καλοκαίρι της Άννας'' (2001) της Jeanine Meerapfel
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Προβολή της ταινίας ''Το Καλοκαίρι της Άννας'' (2001) της Jeanine Meerapfel

Η Άννα μετά το θάνατο του συζύγου της επιστρέφει στο πατρικό της σπίτι στη Σύμη όπου ερευνά την ιστορία της οικογένειάς της μέσα από φωτογραφίες και γράμματα. Ανακαλύπτει την ιστορία του Εβραίου σεφαραδίτη πατέρα της και τον έρωτά του για μια κοπέλα την Άννα. Προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει το χαρακτήρα των δύο μορφών της Άννας που καθόρισαν τη ζωή του πατέρα της.
Ταινία που διαδραματίζεται στο σήμερα αλλά στοιχειώνεται απο το παρελθόν, Tο Καλοκαίρι της Αννας έχει ως κεντρικό πρόσωπο μια γυναίκα, που αναζητά την γαλήνη και την ευτυχία. Όταν η ελληνικής καταγωγής, 50χρονη φωτογράφος Αννα Καστελάνο φθάνει στο μικρό νησί, δεν γνωρίζει ακόμη πώς θα γυρίσει μία νέα σελίδα στη ζωή της.
Σ' αυτό το νησί θα ανακαλύψει την ιστορία της οικογένειας Σεφαραδιτών του πατέρα της, την εξορία και εκδίωξη από τους Ναζί και τον παθιασμένο έρωτα του πατέρα της και μιας νεαρής κοπέλα, της Αννας. Η ιστορία, αισθηματική και διασκεδαστική ταυτόχρονα, συγχωνεύει αναμνήσεις περασμένων ημερών, με αρώματα και ήχους της Μεσογείου.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΚΠΑ
Παρασκευή 23-8-2013. από τις 8:30 μ.μ. μέχρι τις 10:30 μ.μ..
Ταράτσα 4ου ορόφου Φιλοσοφικής - Προσέλευση ελεύθερη. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 3ος όροφος (Μουσείο Τομέα Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης)!


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.