Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» - Πίνακας Απορριπτέων - Γραπτές εξετάσεις
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» - Πίνακας Απορριπτέων - Γραπτές εξετάσεις

Ο Δικαιούχος Κοινωνικός Εταίρος Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» και ο Συμπράττων φορέας Δήμος Ιλίου
Ανακοινώνουν
Σχετικά με την πρόσληψη 21 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση προγράμματος  «ΊΛΙΟΝ- Στήριξη-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΛΙΟΥ»  στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013, δικαίωμα ενστάσεων δίνεται μέχρι την Τρίτη 09.07.2013 έως 13.00 και οι ενστάσεις θα κατατεθούν εγγράφως, ταχυδρομικώς ή με φυσική παρουσία στην διεύθυνση Νεμέας 13, Ίλιον.
Ακολουθεί ο πίνακας απορριπτέων, η φόρμα ένστασης και η ανακοίνωση σχετικά με τις γραπτές εξετάσεις.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 59 13 826
NEO ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ-Ανακοίνωση για γραπτές και προφορικές εξετάσεις (12/7/2013)
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.