Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβούλιου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για την ΕΥΔΑΠ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβούλιου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για την ΕΥΔΑΠ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ
Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβούλιου Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Ψήφισμα με το οποίο εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στα σχέδια ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ, ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Το κείμενο του ψηφίσματος:

ΨΗΦΙΣΜΑ
Το νερό αποτελεί δημόσιο αγαθό, το κατεξοχήν αγαθό πρώτης ανάγκης για τους πολίτες και δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο κερδοσκοπικής εκμετάλλευσης.
Η ΕΥΔΑΠ έχει επιτύχει να προσφέρει υψηλής ποιότητας νερό και υπηρεσίες αποχέτευσης στα εκατομμύρια των κατοίκων και επισκεπτών της πρωτεύουσας και δεν συντρέχει κανένας λόγος αμφισβήτησης και υπονόμευσης της λειτουργίας της.
Οι απαιτήσεις της τρόικας και των μνημονίων δεν είναι υπέρτερες του δημόσιου συμφέροντος και των άμεσων αναγκών των Ελλήνων πολιτών.
Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ και στον αγώνα τους για διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της κοινωφελούς επιχείρησης.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.