Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Δήμου Αιγάλεω και σκοπό την κάλυψη των μεγάλων αναγκών πολλών συμπολιτών μας, που λόγω της οικονομικής κρίσης βρέθηκαν σε δεινή οικονομική κατάσταση, από τον Οκτώβριο του 2012 λειτουργεί στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το Κοινωνικό Παντοπωλείο κλήθηκε να υποστηρίξει 200 οικογένειες, κυρίως μοναχικά και ηλικιωμένα άτομα. Ο αριθμός των οικογενειών που εξυπηρετούνται αυξάνει καθημερινά και ραγδαία, φτάνοντας σήμερα τις τετρακόσιες (400) οικογένειες, εκ των οποίων οι διακόσιες (200) έχουν ανήλικα παιδιά. Οι εξυπηρετούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι κυρίως άνθρωποι οι οποίοι πριν την κρίση δεν αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, έμειναν όμως άνεργοι ή το εισόδημά τους μειώθηκε δραματικά τα τελευταία χρόνια.
Στόχος του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι να ενισχύονται με τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ένδυσης και υπόδησης οι προαναφερόμενες οικογένειες σε μηνιαία βάση. Μέχρι σήμερα, μέσα από χορηγίες και με τη στήριξη των πολιτών, και παρά τις οικονομικές δυσκολίες του δήμου, έχουμε καταφέρει να σταθούμε δίπλα τους καλύπτοντας όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες τους.
Για την επίτευξη των σκοπών του Κοινωνικού Παντοπωλείου κάνουμε έκκληση σε όλους τους φορείς, επιχειρήσεις αλλά και σε κάθε συμπολίτη μας, που θέλει να προσφέρει στον συνάνθρωπο, να υποστηρίξουν το έργο μας, καθώς οι δυσκολίες είναι σημαντικές και υπάρχει έντονη ανησυχία για το αν στη συνέχεια ο Δήμος θα έχει τη δυνατότητα στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Ο Δήμος Αιγάλεω καλεί όλους όσοι έχουν τη θέληση και τη δυνατότητα να ενώσουν μαζί του τις δυνάμεις τους και, με αγάπη, ευαισθησία και αλληλεγγύη να μπορέσουμε όλοι μαζί να ενισχύσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη, δεδομένου ότι ο Δήμος μας πληθυσμιακά είναι από τους μεγαλύτερους της Αττικής και τα προβλήματα επιβίωσης γίνονται έντονα. Και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία.
Το διάστημα αυτό οι ελλείψεις που υπάρχουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι σε λάδι, γάλα, αλεύρι, κονσέρβες, είδη κρεοπωλείου, είδη ιχθυοπωλείου, ρύζι, όσπρια, είδη ατομικής υγιεινής (απορρυπαντικά, χαρτιά υγείας, χαρτοπετσέτες, σαμπουάν, σαπούνια).
Επιπλέον, οποιοδήποτε άλλο προϊόν έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε θα αξιοποιηθεί μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και θα καλύψει ανάγκες συνανθρώπων μας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2105902082 και 2105697443 με τους αρμόδιους υπαλλήλους κ.κ. Διονυσοπούλου Ελένη, Γιάντση Μαρία, Σταυροπούλου Ελένη, Kωνσταντακόπουλο Αναστάσιο.
Σας θέλουμε δίπλα μας για να κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη.


Δείτε εδώ τα κοινωνικά παντοπωλεία της Δυτικής Αθήνας


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.