Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μαθητική Θεατρική Παράσταση «Ματίας ο Πρώτος»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Μαθητική Θεατρική Παράσταση «Ματίας ο Πρώτος»

Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 39ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση

«Ματίας ο Πρώτος»

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 18-05-2013 και ώρα 19:30μ.μ. στο Θέατρο Πολιτών
Ο βασιλιάς μιας φανταστικής χώρας πεθαίνει….
Τον διαδέχεται στο θρόνο ο μοναχογιός του, ο δεκάχρονος Ματίας, ο οποίος έχει ήδη χάσει και τη μητέρα του. Έτσι, τώρα απομένει ορφανός, με μια αυστηρή γκουβερνάντα που αναλαμβάνει την ανατροφή του και τους υπουργούς της κυβέρνησης που φυσικά βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν ότι θέλουν. Και ένα από τα πράγματα που κάνουν είναι να κηρύξουν πόλεμο στις γειτονικές χώρες.

Ο βασιλιάς Ματίας όμως πιάνει φιλίες με το γιό του μάγειρα και την παρέα του. Πάει κρυφά στον πόλεμο, βλέπει πως δεν είναι όπως στα βιβλία και, όταν πικραμένος επιστρέφει, υπογράφει ειρήνη και αποφασίζει μαζί με την παρέα να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας –Παιδοκρατία ονομάζουν την κυβέρνησή τους – και να στείλουν τους μεγάλους στο σχολείο.
Άραγε, θα τα καταφέρουν τα παιδιά;
Ένα έργο με την υπογραφή της Άλκης  Ζέη,(από το μυθιστόρημα του Πολωνού συγγραφέα Γιάννους Κορτσακ) όπου τα παιδιά αποφασίζουν να αντιστρέψουν τους όρους, παίρνουν την εξουσία στα χέρια τους και καθίζουν τους μεγάλους στο «σκαμνί».
Τα παιδιά, που είναι η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον!
Τα παιδιά, που ζητάνε από όλους εμάς ένα καλύτερο μέλλον!
Σκηνοθεσία – Επιμέλεια παράστασης : Μπένος Στυλιανός
Μουσική Επιμέλεια: Σταματίου Χρήστος ..

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.