Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μικροβιολογικός έλεγχος πόσιμου νερού στα σχολεία του Δήμου Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Μικροβιολογικός έλεγχος πόσιμου νερού στα σχολεία του Δήμου Ιλίου

Με πρωτοβουλία του Δήμου Ιλίου, στα πλαίσια της προστασίας και της πρόληψης για τη διασφάλιση της υγείας των μαθητών, πραγματοποιήθηκε μικροβιολογικός έλεγχος πόσιμου νερού στο δίκτυο των σχολικών εγκαταστάσεων του Δήμου.
Ο έλεγχος διενεργήθηκε από το Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με χρηματοδότηση του Δήμου Ιλίου και, σύμφωνα με τη γνωμάτευση, σε όλες τις περιπτώσεις, τα δείγματα νερού των σχολείων του Δήμου πληρούν τις απαιτήσεις που ορίζονται από την Κ.Υ.Α._Υ2/2600/2001 (ΦΕΚ 892/Β΄/11.07.2001) «Ποιότητα του Νερού Ανθρώπινης Κατανάλωσης».
Τα αποτελέσματα του μικροβιολογικού ελέγχου πόσιμου νερού για το σύνολο των σχολικών μονάδων βρίσκονται στην ολοκληρωμένη σχετική μελέτη που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιλίου (www.ilion.gr), τα οποία έχουν ήδη αποσταλεί στους διευθυντές των σχολείων    
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.