Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΥΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ από το «ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ»,
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΥΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ από το «ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ»,

Το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ», στο πλαίσιο υλοποίησης με ίδια μέσα του Υποέργου «Επιστημονική τεκμηρίωση περιεχομένου» τηςενταγμένης Πράξης «Ψηφιοποίηση, τεκμηρίωση και προβολή του αρχείου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης», ενδιαφέρεται για την πρόσληψη δύο εξωτερικών συνεργατών, με σύμβαση έργου, ή σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως έξι (6) μηνών, ως ακολούθως:
  • Σε ένα (1) στέλεχος τεκμηρίωσης φωτογραφικού υλικού με σπουδές AEI και πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ (Excel, Word, PowerPoint, Photoshop), γνώση της Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Proficiency, καθώς επίσης και Γερμανικών σε επίπεδο Zertifikat.
  •  Σε ένα (1) στέλεχος τεκμηρίωσης φωτογραφικού υλικού, καθώς επίσης και δημοσιευμάτων – κριτικών, με σπουδές στη Δημοσιογραφία, πιστοποιημένη άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ (Excel, Word, Windows), αποδεδειγμένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Lower και Ιταλικών σε επίπεδο Medio.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο θ’ αναγράφεται οπωσδήποτε το όνομα & επώνυμό τους και ο κωδικός θέσης για την οποία ενδιαφέρονται και θα περιέχει:
  • απλή αίτηση συμμετοχής
  • βιογραφικό σημείωμα
  • πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών, βεβαιώσεων εμπειρίας, καθώς επίσης και συστατικών επιστολών
  • άλλα στοιχεία που, κατά την κρίση τους, θα βοηθήσουν την επιτροπή επιλογής στη διαμόρφωση ορθής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις, την προσωπικότητα και γενικά την καταλληλότητα των υποψηφίων.
Ο φάκελος κατατίθεται στα γραφεία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 10.00 – 14.00., ή αποστέλλεται ταχυδρομικώς επί αποδείξει στην ίδια διεύθυνση.
Η προθεσμία υποβολής του φακέλου στην προαναφερόμενη διεύθυνση, λήγει την Δευτέρα 31η Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 14:00. Δικαιολογητικά που θα υποβληθούν εκπρόθεσμα δε θα ληφθούν υπόψη κατά την αξιολόγηση.
Δείτε εδώ την προκήρυξη αναλυτικά




Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.