Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Επέκταση του μετρό και κυκλοφοριακές αλλαγές στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Επέκταση του μετρό και κυκλοφοριακές αλλαγές στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Η επέκταση του ΜΕΤΡΟ με έναν ακόμη σταθμό στην πλατεία Παναγίας Ελεούσης, στον  Δήμο  Αγίας Βαρβάρας θα συνδέει ποιο αποτελεσματικά την πόλη με όλα τα συγκοινωνιακά μέσα
Ωστόσο θα προκύψουν συγκοινωνιακές αλλαγές λόγω των εργασιών του μετρό
Ήδη σε πολλά σημεία  της πόλης έχει τοποθετηθεί συμπληρωματική οδοσήμανση , που σηματοδοτεί τις κυκλοφοριακές αλλαγές στη ροή των οχημάτων.
Αλλαγές θα υπάρξουν και στις λεωφορειακές γραμμές.
Ο Δήμος Δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του http://www.agiavarvara.gr Δελτίο Τύπου με της Αλλαγές στις διαδρομές των λεωφορείων                                                                 
                                                                    
ΑΛΛΑΓΕΣ  ΣΤΙΣ  ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ  ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ  ΛΟΓΩ  ΕΡΓΩΝ ΜΕΤΡΟ
   Κανένα λεωφορείο δεν θα κινείται και στις δύο κατευθύνσεις επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στο τμήμα μεταξύ της  Μεγάλου Αλεξάνδρου και της  Επτανήσου (Κυκλάδων).
Επίσης το λεωφορείο 830 δεν θα κινείται επί της οδού Κρήτης από την Ελευθερίου Βενιζέλου έως και προς τη Στέφανου Σαράφη.
Τα λεωφορεία της γραμμής 837 (ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω - Αγία Βαρβάρα ) δεν επηρεάζονται από τις αλλαγές των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω έργων ΜΕΤΡΟ και εξακολουθούν να έχουν τις ίδιες διαδρομές από και προς ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω.
Τα λεωφορεία της  γραμμής 830 ( Πειραιάς – Αγία Βαρβάρα ) κατά την διαδρομή προς Πειραιά αντί να στρίβουν από την Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κρήτης  θα στρίβουν από την Ελευθερίου Βενιζέλου στην Επτανήσου και μετά  δεξιά στη Στέφανου Σαράφη συνεχίζοντας κανονικά.
 Τα λεωφορεία της γραμμής 892 ( Αγία Βαρβάρα – Άγιοι Ανάργυροι ) κατά την διαδρομή τους προς το Χαϊδάρι αντί να στρίβουν από τη Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ελευθερίου Βενιζέλου θα στρίβουν από τη Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Στέφανου Σαράφη και θα βγαίνουν στην Ελευθερίου Βενιζέλου από τη Χίου συνεχίζοντας κανονικά.
Τα λεωφορεία της γραμμής 835 ( Τοπική ) όταν θα κινούνται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου με κατεύθυνση προς την Ηρακλείου θα στρίβουν από την Ελευθερίου Βενιζέλου δεξιά στην Επτανήσου αριστερά στην Παλαιών Πολεμιστών – αριστερά  στη Μεγάλου Αλεξάνδρου – δεξιά στην  Ελευθερίου Βενιζέλου και θα συνεχίζουν κανονικά .
Όταν τα λεωφορεία της γραμμής 835 ( Τοπική ) θα κινούνται  με κατεύθυνση προς την Ιερά Οδό θα στρίβουν από τη Μεγάλου Αλεξάνδρου δεξιά στη Στέφανου Σαράφη – δεξιά στη Λυκούργου – αριστερά στην Ελευθερίου Βενιζέλου και θα συνεχίζουν κανονικά.
Οι στάσεις λεωφορείων  που υπάρχουν και στις δύο κατευθύνσεις  επί της Ελευθερίου Βενιζέλου από τη Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την Επτανήσου (Κυκλάδων) καταργούνται. Επίσης καταργείται και η στάση της γραμμής 830 επί της Κρήτης μεταξύ των οδών Καραολή και Στέφανου Σαράφη.
Στα τμήματα των τροποποιημένων διαδρομών  τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις
υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
 Αντί για την Ελευθερίου Βενιζέλου ( στο τμήμα από τη  Μεγάλου Αλεξάνδρου  έως  την Επτανήσου) στις τροποποιημένες διαδρομές  τα λεωφορεία θα  κινούνται επί της Στέφανου Σαράφη και  της Παλαιών Πολεμιστών . Η άνοδος από την Ελευθερίου Βενιζέλου θα γίνεται από την Επτανήσου και Μεγάλου Αλεξάνδρου και η κάθοδος  προς την Ελευθερίου Βενιζέλου από τη Λυκούργου, Χίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου.
 Στα τμήματα των τροποποιημένων διαδρομών  τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις
υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.