Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Χαϊδαρίου : Αναβάθμιση WAP στον πεζόδρομο του Δάσους
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Δήμος Χαϊδαρίου : Αναβάθμιση WAP στον πεζόδρομο του Δάσους

Σας ενημέρωνουμε ότι στο Wireless Access Point / WAP (Σημείο Ασύρματης Πρόσβασης) που βρίσκεται στον κεντρικό Πεζόδρομο του Δάσους Χαϊδαρίου (Γ. Παπανδρέου και Ηρ. Πολυτεχνείου) αλλάχθηκαν οι καλωδιώσεις και εγκαταστάθηκε καινούργιος εξοπλισμός.
 Με την αναβάθμιση του WAP οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να συνδέονται χωρίς την χρήση κωδικού στο δίκτυο του Δήμου, απολαμβάνοντας σταθερή σύνδεση σε υψηλες ταχυτητες. Στόχος μας είναι να προστεθούν νέα WAPs μελλοντικά και σε άλλα κομβικά σημεία του Δήμου

Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.