Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συγκέντρωση τροφίμων για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Συγκέντρωση τροφίμων για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Στηρίζουμε στην πράξη τις ανάγκες των συμπολιτών μας
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω διοργανώνει το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2012 και 09:00 έως 15:00 στα Super Markets της πόλης «Ημέρα Αλληλεγγύης», με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.
Σας περιμένουν για να γνωρίσετε τη δράση τους και για να στηρίξετε την προσπάθεια που καταβάλλουν για την ενίσχυση των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.
Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, με ευαισθησία, ανθρωπιά και πνεύμα αλληλεγγύης, να στηρίξουμε όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ
 
Ο Δήμος Αιγάλεω σας ενημερώνει ότι προχωρά στην ίδρυση και λειτουργία Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου ,το οποίο θα στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην οδό Μιλτιάδου 4 Πλατεία Δαβάκη του οποίου δικαιούχοι είναι κατά προτεραιότητα:
  • Έλληνες πολίτες Δημότες ή κάτοικοι του Δήμου μας
  • Ομογενείς Δημότες ή κάτοικοι του Δήμου μας
  • Αλλοδαποί που κατοικούν στο Δήμο μας και διαθέτουν άδεια παραμονής
Κύριο κριτήριο ένταξης των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα είναι το εισόδημα ενώ θα λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως η οικογενειακή κατάσταση, τα κοινωνικά προβλήματα, η ανεργία, προβλήματα υγείας και αναπηρίες. Προτεραιότητα θα δίνεται σε δημότες που δεν έχουν πρώτη κατοικία και είναι άνεργοι.
Τα οικονομικά κριτήρια για τη συγκεκριμένη παροχή είναι τα εξής:
α) Για μοναχικά άτομα το εισόδημα να μην υπερβαίνει το ποσό των 6000€ προσαυξανόμενο κατά 1000€ για τα προστατευόμενα μέλη, σύζυγο ή τέκνα. Τα παιδιά σε μία οικογένεια μπορεί να είναι ανήλικα ή να σπουδάζουν ή προστατευόμενα λόγω αναπηρίας.
β) Για Άτομα με Ειδικές ανάγκες, ή με αναπηρία 67% και άνω, το ποσό να μην υπερβαίνει τις 8000 €.
Τα δικαιολογητικά που οφείλουν να καταθέσουν οι δικαιούχοι είναι τα παρακάτω:
Αίτηση
  • Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
  • Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης 2012, εκκαθαριστικό και Ε9.
  • Φωτοτυπία λογαριασμού Δ.Ε.Η., ΟΤΕ ή Μισθωτήριο Συμβόλαιο
  • Φωτοτυπία ενεργούς κάρτας ανεργίας
  • Σε περίπτωση αναπηρίας αντίγραφο της βεβαίωσης της επιτροπής που αναγράφει το ποσοστό, από κρατικούς φορείς υγείας (νοσοκομεία και ασφαλιστικά ταμεία).
  • Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου απορίας προνοίας και της θεώρησης (αν υπάρχει).
  • Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό κριθεί απαραίτητο να ζητηθεί κατά περίπτωση (βεβαίωση σπουδών ενήλικων τέκνων, κλπ.)

  • Πληροφορίες και αιτήσεις κατατίθενται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (Ελλησπόντου 7 & Μάρκου Μπότσαρη ) καθημερινά εκτός Σαββάτου & Κυριακής και ώρες 09:00 – 13:00. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα : 210-5697900, 210-5902082
    Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 5/11 έως 30/11/2012 οι οποίες θα αξιολογηθούν σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Κ.Π. προκειμένου να καταρτιστεί η λίστα δικαιούχων.

    Κοινωνικά παντοπωλεία στην Δυτική Αθήνα
    Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
    Blog Widget by LinkWithin

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    πειτε την γνώμη σας .....
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.