Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόσκληση σε εθελοντές εκπαιδευτικούς για την λειτουργία Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Πρόσκληση σε εθελοντές εκπαιδευτικούς για την λειτουργία Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου

Ο Δήμος Αιγάλεω στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που αδυνατούν οικονομικά να παρακολουθήσουν φροντιστηριακά μαθήματα, προχωρά στη σύσταση Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου.
Γι α το σκοπό αυτό καλούμε τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας να εκδηλώσουν την εθελοντική τους συμμετοχή σε αυτή ην πρωτοβουλία του Δήμου προκειμένου να αποτελέσουν την ομάδα των καθηγητών που θα βοηθήσουν τους νεαρούς συμπολίτες μας στην επίτευξη των στόχων τους.
Οι αιτήσεις για την εθελοντική εργασία συγκεντρώνονται ως τις 10 Νοεμβρίου 2012 στο τηλ. 210-59.02.440 από την κα Δόξα Δήμητρα.


Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.