Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έναρξη Θεραπευτικών Προγραμμάτων του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου Πνοή στο Δήμο Χαιδαρίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Έναρξη Θεραπευτικών Προγραμμάτων του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου Πνοή στο Δήμο Χαιδαρίου

Ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τον κοινωνικό φορέα Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων «ΕΔΡΑ»,ο οποίος δραστηριοποιείται στο πεδίο της ψυχικής υγείας και νοητικής υστέρησης από το 2001, ανακοινώνει για δεύτερη χρονιά τη λειτουργία του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου «Πνοή» στο Χαϊδάρι που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 21.
Όπως και πέρυσι, το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ», θα λειτουργεί ως πρότυπο κέντρο πρόληψης, αξιολόγησης και αποκατάστασης, παρέχοντας υπηρεσίες σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας (3-17 ετών) και τις οικογένειες τους, που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγου, γραφής καθώς και σχολικής προσαρμογής.
Τα εξατομικευμένα προγράμματα του κάθε μαθητή θα έχουν ως στόχο τη βελτίωση και την αποκατάσταση των δυσκολιών του.
Το ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο στελεχώνεται από διεπιστημονική ομάδα, η όποια συνεργάζεται για τις ανάγκες των περιστατικών που αντιμετωπίζει και την απαρτίζουν επαγγελματίες ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής όπως ׃ ειδική παιδαγωγός, εργοθεραπεύτρια, κοινωνική λειτουργός, λογοθεραπεύτρια και ψυχολόγος.
Στο ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο παρέχονται υπηρεσίες με την κάλυψη των ασφαλιστικών ταμείων των εξυπηρετούμενων και των οικογενειών τους χωρίς την επιπλέον οικονομική τους συμμετοχή.
Αυτές οι υπηρεσίες είναι : αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική γονέων.

Στο πλαίσιο του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου θα επαναλειτουργήσουν και φέτος δραστηριότητες όπως, καλλιτεχνικά εργαστήρια, εκδρομές πολιτιστικού χαρακτήρα, επιμορφωτικές συναντήσεις γονέων, εκπαιδευτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς, προγράμματα πρόληψης, ευαισθητοποίηση και αγωγής στην κοινότητα. Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο στεγάζεται :
Κωνσταντινουπόλεως 21, Χαιδάρι, τκ. 12461
Τηλέφωνο επικοινωνίας ׃ 2105321294 – Κα Πανάγιου Κάσσυ
Email ׃ pnoe.haidariou@gmail.com
Ώρες λειτουργίας : 13:00μ.μ.έως 21׃00μ.μ.

Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.