Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2012 ( 12,13 & 14 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2012 ( 12,13 & 14 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας)

Το Υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο του Εργασιακού Αθλητισμού θέτει υπό την αιγίδα του, τους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2012 που θα διεξαχθούν στις 12,13 & 14 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.
Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας όπου έχει σα σκοπό την προάσπιση και βελτίωση της υγείας του σύγχρονου εργαζόμενου μέσα από οργανωμένες δράσεις που προάγουν τον ενεργό τρόπο ζωής και τη διά βίου άσκηση.
Οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2012 σου παρέχουν το χώρο και το χρόνο που απουσιάζουν από την καθημερινή σου ζωή για να λάβεις μέρος σε μία πραγματική γιορτή εργαζομένων με αθλητικούς αγώνες, ψυχαγωγικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια, happenings, πάρτυ, τελετές έναρξης και λήξης, φαγητό και ποτό.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν  στην Αθήνα και σε εγκαταστάσεις που παρέχουν τη δυνατότητα διεξαγωγής μίας άρτιας αθλητικής διοργάνωσης, ενισχύοντας παράλληλα τον εορταστικό χαρακτήρα του event και ευνοώντας την ανάπτυξη κοινωνικών επαφών μεταξύ των συμμετεχόντων.

Ντύσου αθλητικά και πάρε μέρος στην πιο συναρπαστική διοργάνωση εργαζομένων για:
  • Να αποδράσεις  από τη στρεσσογόνο καθημερινότητα του εργασιακού σου περιβάλλοντος,
  •  να εκτονωθείς δημιουργικά μέσα από μία ξεχωριστή εμπειρία συμμετοχής, άμιλλας και κοινωνικής ανταλλαγής,
  •  να δώσεις κίνητρο στον εαυτό σου για άθληση, κίνηση και δράση,
  •  να παρακινήσουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου για να συμμετάσχουν σε ατομικές και ομαδικές αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητε
Τα αθλήματα στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν άντρες και γυναίκες εργαζόμενοι όλων των ηλικιών και ανεξάρτητα από την αθλητική ή προπονητική τους εμπειρία είναι
  •     ποδόσφαιρο 5x5 (άντρες),
  •     μπάσκετ 5vs5 και 3on3 (άντρες-γυναίκες),
  •     βόλλεϋ (άντρες-γυναίκες),
  •     beach-volley (άντρες-γυναίκες),
  •     τέννις (άντρες-γυναίκες),
  •     πινγκ-πονγκ (άντρες-γυναίκες),
  •     τρέξιμο αντοχής και
  •     μπόουλινγκ
Οι πρώτες νικήτριες ομάδες των ομαδικών αθλημάτων και οι πρώτοι νικητές διαγωνιζόμενοι στα ατομικά αθλήματα αποκτούν το δικαίωμα στελέχωσης της Εθνικής Ομάδας στο αντίσοιχο άθλημα και εκπροσώπησης της χώρας μας σε επιλεγμένες διεθνείς διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS), πχ Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (Μονακό 2012) κ.α,,
Ήδη έχουν συγκεντρωθεί συμμετοχές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό
Για εγγραφή πατήστε εδώ  
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ    
   
Περισσότερες πληροφορίες
 HOCSH
87 Δεινοκράτους 115 21, Αθήνα
Τηλ: +30 210 7232909
Κιν: +30 6937322449
Email: info@hocsh.org
URL: http://www.hocsh.org/el-gr/events/hocshevents/helleniccompanysportgames2012.aspx





Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.