Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν Ξεναγήσεις του Δήμου Αθηναίων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Δωρεάν Ξεναγήσεις του Δήμου Αθηναίων

Ο θεσμός των ξεναγήσεων στα Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς Χώρους της Αθήνας που πραγματοποιείται  από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση, καθώς δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους της Αθήνας να γνωρίσουν τον πολιτιστικό της πλούτο με τη βοήθεια έμπειρων και εξειδικευμένων ξεναγών.
Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και ορισμένα Σάββατα για όσους χώρους παραμένουν κλειστοί τις Κυριακές (εκτός των καλοκαιρινών μηνών) και είναι δωρεάν, με μόνη οικονομική επιβάρυνση το εισιτήριο εισόδου στους χώρους, όπου και όταν αυτό υπάρχει.
Πληροφορίες
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων: Ακαδημίας 50,
Διεύθυνση Δημοτικής Πινακοθήκης & Μουσείων του Ο.Π.Α.Ν. .: Πειραιώς 51, Πλ. Κουμουνδούρου, τηλ. 210 3231841 και 210 3240762.


Δωρεάν Ξεναγήσεις και στην «Τεχνόπολις»
Η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, ένας χώρος που για πολλούς είναι γνωστός για τις πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που φιλοξενεί, ανοίγει πλην και για τα σχολεία μέσα από οργανωμένες ξεναγήσεις για μαθητών των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου.
Οι ξεναγήσεις αυτές εντάσσονται στην ευρύτερη προσπάθεια ανάδειξης του βιομηχανικού χαρακτήρα της «Τεχνόπολις» και έχουν ως σκοπό να φέρουν το νεανικό και εφηβικό κοινό σε επαφή με τις εγκαταστάσεις του παλαιού Εργοστασίου Γκαζιού  που λειτουργούσε αδιάλειπτα στο χώρο για περίπου ενάμιση αιώνα (1857-1984).
Πληροφορίες
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3475518, 210 3461589
Fax. 210 3413228
Email: gasmuseum@athens-technopolis.gr
Διεύθυνση : Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα

Δείτε εδώ για τις Δωρεάν Ξεναγήσεις σε Αρχαιολογικούς χώρους και Γειτονιές της Αθήνας το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο 2013

Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.