Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Προβολή της ταινίας ''Όλοι ήταν ένοχοι'' (2010) του Γιάννη Σακελλαρίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Προβολή της ταινίας ''Όλοι ήταν ένοχοι'' (2010) του Γιάννη Σακελλαρίου

Ένας μυστηριώδης, ιδιόρρυθμος συγγραφέας απομονώνεται, μαζί με τους δύο συνεργάτες του, σε σπίτι στα βουνά των Ιωαννίνων, προκειμένου να ολοκληρώσει το τελευταίο του έργο.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, εν μέσω τρομερής κακοκαιρίας, διάφοροι απρόσκλητοι επισκέπτες εμφανίζονται στο σπίτι, όπου θα γίνουν μάρτυρες δολοφονίας.
Ποιος όμως είναι ο δράστης αυτής της δολοφονίας και πόσο συμπτωματική ήταν η παρουσία όλων αυτών των ανθρώπων στο σπίτι;
Η πιο ανατρεπτική ταινία μυστηρίου της Filos Films.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΚΠΑ
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012
από τις 8:30 μ.μ. μέχρι τις 10:00 μ.μ
Ταράτσα 4ου ορόφου - Προσέλευση ελεύθερη. ΕΙΣΟΔΟΣ: 3ος όροφος (Μουσείο Τομέα Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης)
Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.