Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αγροτικός Αύγουστος 2012
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Αγροτικός Αύγουστος 2012

O Δήμος Χανίων με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων, διοργανώνουν φέτος, για 14η χρονιά, τον κύκλο εκδηλώσεων με την επωνυμία ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 και αντικείμενο την προβολή και προώθηση των κρητικών προϊόντων ποιότητας καθώς και του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης.   Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν κάθε χρόνο και ένα διαφορετικό σημείο αναφοράς το οποίο αναδεικνύεται με συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες.
Ο "Αγροτικός Αύγουστος 2012"  θα έχει  ως κεντρικό σημείο αναφοράς την: «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ»
Η πλέον σημαντική και κορυφαία εκδήλωση του Αγροτικού Αυγούστου είναι η Παγκρήτια Έκθεση προϊόντων ποιότητας, ειδών λαϊκής τέχνης και του τουριστικού μας προϊόντος. Η έκθεση φιλοξενεί μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων από ολόκληρη την Κρήτη με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες ντόπιους και ξένους. Αποτελεί γεγονός της καλοκαιρινής περιόδου για τα Χανιά και δεν είναι λίγοι οι επισκέπτες που προγραμματίζουν τις διακοπές τους στα Χανιά τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, με σκοπό να επισκεφθούν και την έκθεσή μας. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί φέτος από την Παρασκευή 3 Αυγούστου μέχρι και την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012, στο Παλιό Λιμάνι Χανίων, στο χώρο της Δυτικής Τάφρου.






Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.