Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συμμετοχή του Δήμου Περιστερίου στην Ώρα της Γης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή του Δήμου Περιστερίου στην Ώρα της Γης

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Περιστερίου συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή του πλανήτη μας.
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης καλεί όλους τους δημότες το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, στις 20:30, να σβήσουν τα φώτα τους για μια ώρα - την Ώρα της Γης, συμβάλλοντας έτσι σ' αυτήν την προσπάθεια της μείωσης του ταχύτατου ρυθμού υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Η Ώρα της Γης είναι πλέον θεσμός και ένας απλός τρόπος να αποδείξουμε ότι πέρα από γεωπολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές διαφορές, παραμένουμε πολίτες ενός κοινού τόπου, του πλανήτη Γη.


Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.