Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ο Αθήνα 9.84 για τις ανάδοχες οικογένειες
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ο Αθήνα 9.84 για τις ανάδοχες οικογένειες

Τα φετινά Χριστούγεννα ο σταθμός της πόλης «υιοθετεί» το Κέντρο Προστασίας Βρεφών «ΜΗΤΕΡΑ» μαζί με τα τρία Παραρτήματα του (Αναρρωτήριο Πεντέλης, Παιδόπολη  «Άγιος Ανδρέας» και Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα»). To «ΜΗΤΕΡΑ» είναι ένας από τους κύριους φορείς  Παιδικής Προστασίας στην Ελλάδα, όπου μέσω της αναδοχής και της υιοθεσίας απροστάτευτων, κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών, προσπαθεί να εξασφαλίσει για εκείνα μια ομαλή ψυχοκοινωνική εξέλιξη.
 Ο «Αθήνα 9.84» σε εποχές κρίσης αγκαλιάζει τη θαρραλέα πράξη της αναδοχής, στηρίζει τις άμεσες ανάγκες του Ιδρύματος και διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή για τις ανάδοχες οικογένειες και τα παιδιά που φιλοξενούν, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 στην «Τεχνόπολις».
Την ίδια ημέρα ολόκληρο το πρόγραμμα του σταθμού θα είναι προσαρμοσμένο και αφιερωμένο στις δραστηριότητες του Ιδρύματος «ΜΗΤΕΡΑ», στην υιοθεσία και τον θεσμό της αναδοχής.
Η χριστουγεννιάτικη γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δ12 της «Τεχνόπολις» που παραχωρήθηκε για την εκδήλωση. Ο «Αθήνα 9.84» θα προσφέρει χριστουγεννιάτικο γεύμα για  200 άτομα, γονείς και παιδιά αρκετά από τα οποία έχουν κινητικά προβλήματα. Όλοι μαζί παρέα, θα απολαύσουν θέαμα και μουσική, ενώ ο Άγιος Βασίλης θα χαρίσει δώρα στα συνολικά 79 παιδιά και θα φωτογραφίζεται μαζί τους.
Συνεχή ενημέρωση για τις χριστουγεννιάτικες δράσεις από την ιστοσελίδα http://www.christmasinathens.gr/  αλλά και τη σελίδα μας στο facebook: “Η Αθήνα ΓιορτάΖΕΙ”- www.facebook.com/christmasinathens2011
 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου του «Αθήνα 9.84»  (Ελένη Σούρδη, Κωνσταντίνα Καλλιαντζή) στα τηλέφωνα 2103409241–2 και 2103409254 και στο email: press.office@athina984fm.gr
Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.