Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

Από 7/12/2011 η εξέταση του προσωπικού επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος για την έκδοση ατομικού βιβλιαρίου υγείας θα πραγματοποιείται στα γραφεία των Δημοτικών Ιατρείων.
Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι του Δήμου, επαγγελματίες και εργαζόμενοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα οποία εδρεύουν σε δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών, ( Δ. Ιλίου, Δ. Αιγάλεω, Δ. Αγ. Αναργύρων – Καματερού, Δ. Αγ. Βαρβάρας, Δ. Περιστερίου, Δ. Πετρουπόλεως, Δ. Χαϊδαρίου) μπορούν να απευθύνονται στα Δημοτικά Ιατρεία, προκειμένου να εξετασθούν για την έκδοση του Ατομικού Βιβλιαρίου Υγείας. (Ταχ. Δ/νση:Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ 25 περιοχή Αγ. Φανουρίου τηλ. επικ. 213 2030 036 από 9:00 –12:30).
 
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ Ή ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, ή ταυτότητας ομογενούς, ή ταυτότητας πολίτη Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για αλλοδαπούς μετανάστες επικυρωμένο φωτοαντίγραφο άδειας παραμονής, ή άδειας εργασίας, ή βεβαίωση αρμόδιας αρχής ότι έχουν κατατεθεί τα αναγκαία δικαιολογητικά για την έκδοση αδείας εργασίας..
  2. Βιβλιάριο Υγείας υγειονομικού ενδιαφέροντος (πωλείται στα βιβλιοπωλεία).
  3. Μία (1) φωτογραφία τύπου ταυτότητας.
  4. Οι κάτωθι ιατρικές εξετάσεις που μπορεί να γίνουν σε οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα
  • Ακτινογραφία θώρακος (όχι παλαιότερη από 6 μήνες).
  • Παρασιτολογική κοπράνων (όχι παλαιότερη του τριμήνου).
  • Αυστραλιανό Αντιγόνο (όχι παλαιότερη του τριμήνου).
5.   Βεβαίωση εργοδότη (Που εργάζεστε- Δήμος- Οδός,) και υπεύθυνη δήλωση (χορηγείται από την υπηρεσία), όπου θα δηλώνεται η διεύθυνση κατοικίας και εφόσον δεν υπάρχει βεβαίωση εργοδότη, θα δηλώνονται και τα στοιχεία εργοδότη και η έδρα της επιχείρησης αυτού.
Τα βιβλιάρια θα παρακρατούνται από το Δήμο μας και θα τα παραλαμβάνουν οι πολίτες μετά από λίγες ημέρες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, από τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας, Ιερά Οδός 294, τηλ. 2132100935




Αν ενδιαφέρεστε για δικαιολογητικά έκδοσης βιβλιαρίου υγείας ΙΚΑ κλικ εδώ

Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.