Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ Δ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ: Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ Δ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ: Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

 Α. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ:
«Η αδικία στη ζωή μας», συζήτηση με τον παιδοψυχίατρο - ψυχοθεραπευτή
Δημήτρη Καραγιάννη
... Ο παιδοψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Καραγιάννης με αφορμή το ομώνυμο βιβλίο του, μιλάει για την αδικία στη ζωή του ανθρώπου, από την παιδική ακόμα ηλικία, την αδικία μέσα στην οικογένεια, στις εργασιακές σχέσεις, στην κοινωνία. Αναλύει το πώς στην αδικία αυτή «οφείλονται» οι σημερινές κρίσεις στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα, και αναδεικνύει τη δυνατότητα του ανθρώπου να ξεπεράσει τα τραύματά του και να γίνει κατακτητής της ελευθερίας του.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Ώρα: Σάββατο, 12 Νοέμβριος · 12:00 μ.μ. - 2:00 μ.μ.

Τοποθεσία: "Ακαδήμεια" Πολιτιστικό Κέντρο, τηλ.: 210-5125600
Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος


Σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/11 Ο Δ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΦΛΕΣΣΑ ΣΤΗ ΝΕΤ, ΣΤΙΣ 10:00μ.μ. ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΣΤΑ ΑΚΡΑ"
12/11: Ο παιδοψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Καραγιάννης με αφορμή το ομώνυμο βιβλίο του, μιλάει για την αδικία στη ζωή του ανθρώπου, από την παιδική ακόμα ηλικία, την αδικία μέσα στην οικογένεια, στις εργασιακές σχέσεις, στην κοινωνία. Αναλύει το πώς στην αδικία αυτή «οφείλονται» οι σημερινές κρίσεις στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα, και αναδεικνύει τη δυνατότητα του ανθρώπου να ξεπεράσει τα τραύματά του και να γίνει κατακτητής της ελευθερίας του.
Β. ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5-12 ΕΤΩΝ
Παράλληλα με τη συζήτηση, θα υπάρχει εργαστήρι κατασκευών για παιδιά 5-12 ετών, ώστε οι γονείς να μπορούν να παρακολουθήσουν την ομιλία – απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο εργαστήριο
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
Εμψυχώτρια: Σωτηρία Ορφανίδου, Εμψυχώτρια, Υπεύθυνη του site: http://www.mamakid.gr/,
Κόστος συμμετοχής στο εργαστήριο: 12 ευρώ
Με αφορμή φωτογραφίες φθινοπωρινές και βιντεάκια εμπνεόμαστε και κατασκευάζουμε ένα φθινοπωρινό τοπίο: «Σύννεφα, φύλλα και γκρίζος ουρανός, όλα στο καδράκι μας το φθινοπωρινό!»
Κόστος συμμετοχής στο εργαστήριο: 12 ευρώ
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.