Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Απόφαση του Δημ. Συμβουλίου του Δ.Χαϊδαρίου για το Ειδικό Τέλος Ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Απόφαση του Δημ. Συμβουλίου του Δ.Χαϊδαρίου για το Ειδικό Τέλος Ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ανακοινώνει την απόφαση που ελήφθη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 7-11-2011, για το Ειδικό Τέλος Ακινήτων που το υπουργείο οικονομικών αποφάσισε να εισπραχθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με την απόφαση ο Δήμος  σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών θα παρέχει νομική προστασία σε όσους Χαϊδαριώτες πολίτες, με δική τους ευθύνη, δεν καταβάλλουν το τέλος των ακινήτων.
Επίσης στην απόφαση επισημαίνετε ότι σύμφωνα με τον  Ιατρικό Σύλλογο, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πάσχοντες από χρόνια νοσήματα χρησιμοποιούν φάρμακα, με αποτέλεσμα η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία τους να επιδεινώσει την υγεία τους.
Τέλος στην απόφαση αναφέρεται ότι σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ο Δήμος , όπως δεσμεύθηκε ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο, θα σταθεί πλάι στον Δημότη, μέσα από το δίκτυο κοινωνικής προστασίας  που του παρέχει (Κοινωνικά Συσσίτια, «Χαρισέ το», Δημοτικά πλυντήρια), αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα του ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές
Δείτε εδώ την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Για περισσότερες πληροφορίες οι Δημότες μπορούν να απευθύνονται στη Νομική υπηρεσία του Δήμου και συγκεκριμένα στον κ. Τρύφωνα Δάρα, στο τηλέφωνο 213 2047 341
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.