Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Αιγάλεω: Ανοικτή Πρόσκληση προς τους γιατρούς της πόλης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Δήμος Αιγάλεω: Ανοικτή Πρόσκληση προς τους γιατρούς της πόλης

Ο Δήμος Αιγάλεω στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής και με σκοπό να ενισχύσει την λειτουργία των Δημοτικών του Ιατρείων, Προσκαλεί τους γιατρούς της πόλης μας, κάθε ειδικότητας, να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για τον σκοπό αυτό . Ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς σε σχετική του δήλωση υπογραμμίζει :
"Καλώ τους συναδέλφους μου γιατρούς να πρωτοστατήσουν σε εθελοντικές δράσεις που θα βοηθήσουν στην λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων της πόλης μας . Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας . Ας αποδείξουμε έμπρακτα ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το Αιγάλεω πόλη της Κοινωνικής Αλληλεγγύης .
Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, Τοπική Κοινωνία και Αυτοδιοίκηση επιβάλλεται να στηρίξουμε τους πιο αδύνατους οικονομικά συμπολίτες μας
.’’
Όσοι γιατροί ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εθελοντική αυτή πρωτοβουλία μπορούν να απευθύνονται :
Κοινωνική Υπηρεσία – Μ. Μπότσαρη και Ελλησπόντου 7 (1ος όροφος) – Τηλ. Επικοινωνίας : 210 5982406 -210 5982944.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.