Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεση Ζωγραφικής της Ντίνας Κουνάδη στο Πολιτιστικό Κέντρο «Σπύρος Αποστόλου» του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Έκθεση Ζωγραφικής της Ντίνας Κουνάδη στο Πολιτιστικό Κέντρο «Σπύρος Αποστόλου» του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου  2011 και ώρα 20.00 , στον εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Σπύρος Αποστόλου» πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Ντίνας Κουνάδη, με θέμα «Σταθμοί ζωής»
Η έκθεση  γίνεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού και υπό την αιγίδα  της UNESCOκαι θα διαρκέσει από 19 έως   27-11-2011
Ώρες λειτουργίας 10.00 – 13.00 & 18.00 – 22.00
Πολιτιστικό Κέντρο «Σπύρος Αποστόλου» Ηρώων Πολυτεχνείου 39, Δημοτική Κοινότητα Αγίων Αναργύρων
Τηλ. Επικοινωνίας  6945014477
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.