Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 1ος Ποδηλατικός γύρος Αγ. Δημητρίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

1ος Ποδηλατικός γύρος Αγ. Δημητρίου

Η ομάδα "Bike Fantasy στον Αγ. Δημήτριο" Διοργανώνει τον 1ο Ποδηλατικό γύρο Αγ. Δημητρίου.
Στις 13/11/2011 στις 11:00 το πρωί, Η διαδρομή είναι  μήκους 8.3 χλμ περίπου. Η εκκίνηση θα γίνει μπροστά απο το Δημαρχείο (Αγ. Δημητρίου 55) και θα καταλήξει στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη.
Οι δρόμοι από όπου θα περάσει η πορεία θα είναι: ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Αγ. Δημητρίου, Πλατεία Καλογήρων, Παπαναστασίου, Αίνου, 25ης Μαρτίου, Δρακάκη, Γαβριήλ, Ασυρμάτου, Ελπίδος, Αγων. Πολυτεχνείου, Φιλικής εταιρείας, Άρτης, Αγ. Δημητρίου, Μενελάου, Αργυριάδη, Όθωνος, Δράμας, Αγ. Βασιλείου, Διάκου, Αμαλίας, Σοφοκλέους, Παπάγου, Λυσάνδρου, Αγ. Δημητρίου, Αναπαύσεως, 25ης Μαρτίου, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.
Ο χάρτης της διαδρομής:  http://tinyurl.com/5v3rjhp
Ο δήμος Αγ. Δημητρίου στηρίζει την προσπάθειά με την διάθεση, του συνόλου της δημοτικής αστυνομίας, τη χορηγία μικροφωνικών εγκαταστάσεων, των αεροπανό και των αφισών, όπως επίσης και για διαφήμιση των εκδηλώσεων με όσα μέσα έχει.
Επίσης  δύο επαγγελματίες της περιοχής, θα βοηθήσουν στην εκτύπωση των αεροπανό και των αφισών, και στην εκτύπωση των αριθμών συμμετοχής του ποδηλατικού γύρου.
Τέλος οι χορηγοί  θα δώσουν δωράκια - κίνητρα για τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις των σχολείων και δωροεπιταγές για τους συμμετέχοντες στον ποδηλατικό γύρο.
Σε όλες τις εκδηλώσεις παίρνουν μέρος ενήλικα άτομα με αποκλειστική ευθύνη του εαυτού τους. Ανήλικοι μόνο με τη συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα.
Περισσότερα
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=304608642888232
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.