Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών για τις Δόσεις Εισφοράς και Τέλους Επιτηδεύματος
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών για τις Δόσεις Εισφοράς και Τέλους Επιτηδεύματος

Σχετικά με όσα εκκαθαριστικά εισφοράς και τέλους επιτηδεύματος ν.3986/2011 εκδόθηκαν στις 31/08/2011 και προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι περιπτώσεις κατά τις οποίες οι φορολογούμενοι δεν έχουν λάβει το απόκομμα για την καταβολή της 2ης δόσης, ανακοινώνεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το απόκομμα του εκκαθαριστικού σημειώματος ή το αποδεικτικό είσπραξης της 1ης δόσης, εφόσον το ποσό πληρωμής 1ης και 2ης  δόσης είναι το ίδιο. Αυτό ισχύει για την περίπτωση που οι φορολογούμενοι επιλέξουν να καταβάλουν τη δόση   σε πιστωτικά ιδρύματα (Τράπεζες, ΕΛΤΑ, κ.α.).
Εναλλακτικά και σε κάθε άλλη περίπτωση, η πληρωμή μπορεί να γίνει στην Δ.Ο.Υ.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.