Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «Σινέ Αστέρι», με πάνω από 15.000 θεατές να παρακολουθούν όλο το καλοκαίρι τις δωρεάν προβολές ταινιών που πραγματοποιούνταν κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, ο Δήμος Ιλίου αποφάσισε, για πρώτη χρονιά φέτος, να λειτουργήσει Δημοτικός Κινηματογράφος και κατά τους χειμερινούς μήνες.
Το κινηματογραφόφιλο κοινό, αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα ταινιών πρώτης προβολής, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Μελίνα Μερκούρη», στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, επί της οδού Αγίου Φανουρίου 99.
Παράλληλα με τη λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου, το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που υλοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα εμπλουτίζεται φέτος με ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα παιδικών εκδηλώσεων, στο πλαίσιο του οποίου κάθε σαββατοκύριακο οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν παραστάσεις κουκλοθέατρου και θεάτρου σκιών, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες για παιδιά.
Ο Δήμος Ιλίου, για μία ακόμη χρονιά, εξακολουθεί με συνέπεια να στηρίζει το θεσμό του Δημοτικού Κινηματογράφου και να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους ποικιλία πολιτιστικών εκδηλώσεων, χαρίζοντας σε όλους τους πολίτες, δωρεάν, μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα Οκτωβρίου - Νοεμβρίου


Σινέ Αστέρι Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Δήμου Ιλίου-Πρόγραμμα 2012
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.