Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν Ξεναγήσεις Από το Δήμο Αθηναίων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Δωρεάν Ξεναγήσεις Από το Δήμο Αθηναίων

Ο θεσμός των ξεναγήσεων στα Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς Χώρους της πόλης μας που πραγματοποιούνται από τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων, γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση, καθώς δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους της Αθήνας να γνωρίσουν τον πολιτιστικό της πλούτο με τη βοήθεια έμπειρων και εξειδικευμένων ξεναγών.

Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και ορισμένα Σάββατα για όσους χώρους παραμένουν κλειστοί τις Κυριακές (εκτός των καλοκαιρινών μηνών) και είναι δωρεάν, με μόνη οικονομική επιβάρυνση το εισιτήριο εισόδου στους χώρους, όπου και όταν αυτό υπάρχει.

Πληροφορίες
  • •Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων: Ακαδημίας 50,
  • •Διεύθυνση Δημοτικής Πινακοθήκης & Μουσείων του Π.Ο.Δ.Α.: Πειραιώς 51, Πλ. Κουμουνδούρου, τηλ. 210 3231841 και 210 3240762
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.