Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Ο Δήμος Πετρούπολης λόγω του ότι για τα έργα του Δήμου (ΣΑΤΑ), ούτε ένα ευρώ. Παράλληλα, η τακτική επιχορήγηση του Δήμου είναι συνεχώς μειούμενη.
Η Διοίκηση του Δήμου, έχοντας πρώτο της μέλημα τη διευκόλυνση της Πετρουπολιώτικης λαϊκής  οικογένειας, με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατήργησε την οικονομική συμμετοχή των γονέων για τη φιλοξενία βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Σταθμούς. Παράλληλα, διεκδικεί από όπου είναι δυνατό, την εξασφάλιση πόρων χρηματοδότησης για την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των υπηρεσιών του, (παιδικοί σταθμοί, τμήματα πολιτισμού, ωδείου, αθλητικά τμήματα, ΚΑΠΗ Κ.Α)  με την ελάχιστη ή και καθόλου επιβάρυνση των πολιτών.
Με βάση τα νέα δεδομένα  οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου έχουν συμπεριληφθεί στους οριστικούς πίνακες επιλέξιμων Δομών του Προγράμματος Δράσης : «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης» (Ε.Ε.Τ.Α.Α), η οποία χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.
Η ένταξη των παιδικών σταθμών στο παραπάνω Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ θα επιτρέψει στα  επόμενα δύο χρόνια, να εξασφαλίσει ο Δήμος τη χρηματοδότηση για την ανέγερση και λειτουργία τουλάχιστο δύο νέων ιδιόκτητων παιδικών σταθμών,
Ο Δήμος Πετρούπολης με  Δελτίο Τύπου ενημερώνει ότι οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί δεν ισχύουν, αφού οι σχετικές αποφάσεις μας προηγήθηκαν της ανακοίνωσης του προαναφερόμενου Προγράμματος.
Κάθε ενδιαφερόμενη μητέρα πρέπει να επανέλθει  με νέες αιτήσεις, προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Περισσότερες πληροφορίες:
 Δήμος Πετρούπολης, Γραφείο Παιδικών Σταθμών, τηλ. 213 2024475,   e-mail: paidikoi@petroupoli.gov.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 Αιτήσεις και δικαιολογητικά εγγραφών, θα βρείτε: στην ιστοσελίδα : http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi/index.html
  στους παιδικούς σταθμούς, καθώς και στο γραφείο Παιδικών σταθμών του Δήμου
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.