Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κοινωνικός τουρισμός έτους 2011
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Κοινωνικός τουρισμός έτους 2011

O Οργανισμός Εργατικής Εστίας ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού και τους συμβεβλημένους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων ότι το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού, 7ήμερων διακοπών πανελλαδικής εμβέλειας, εκτελείται κανονικά , δεν είχε και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Η δαπάνη του είναι εγκεκριμένη.
Επιπλέον για ακόμη μία φορά κάνουμε γνωστό ότι για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά τα δελτία κοινωνικού τουρισμού χορηγήθηκαν μηχανογραφικά στους δικαιούχους, χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία και η διάρκεια του προγράμματος είναι ένας ολόκληρος χρόνος μέχρι 31/03/2012.

σχετικές αναρτήσεις
«Κατάλογος τουριστικών καταλυμάτων Κοινωνικού Τουρισμού 2011»


Δείτε εδώ για τα Δελτία κοινωνικού τουρισμού (ΕΟΤ) 2012-2013

Δείτε εδώ αναλυτικά τα δικαιολογητικά και της προϋποθέσεις στην προκήρυξη τους προγράμματος 2012-2013 (word)
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.