Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κλείνει ο πρώτος κύκλος του Δημοτικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Κλείνει ο πρώτος κύκλος του Δημοτικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Περιστερίου

Ο πρώτος κύκλος της λειτουργίας του Δημοτικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Περιστερίου κλείνει με την απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης, την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 και ώρα 20:30 στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου (Ανδριανουπόλεως και Σκρα 62, Περιστέρι).
Στη συνεχεία, θα ακολουθήσει μια ξεχωριστή συναυλία - αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη από την Ορχήστρα Νέων Ακουσμάτων του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου υπό τη Διεύθυνση του Καθηγητή Μουσικής Θάνου Μπένου.
 Δείτε εδώ παλαιότερη σχετική ανάρτηση
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.