Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: BLUES CARGO & CONGO SQUARE BLUES BAND LIVE
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

BLUES CARGO & CONGO SQUARE BLUES BAND LIVE

Saturday, 12 March 2011, 10:30μμ  
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010
Blues Cargo + Congo Square Live @ VINILION
ΩΡΑ 22.00
ΕΙΣΟΔΟΣ 13 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ/ΚΡΑΣΙ
Μία blues βραδιά με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Αθηναϊκής σκηνής.
Μία βραδιά με Funky-Soul Blues-Chicago Standards αλλά δικές τους συνθέσεις από το καινούριο CD Delayed Delivery που απέσπασε της καλύτερες κριτικές από το μεγαλύτερο διεθνές περιοδικό “BLUES REVIEW”.
Μια μπάντα με 23 χρόνια ζωής, πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους του μπλουζ που στην μακρόχρονη πορεία της έχει συνοδεύσει μουσικούς σαν τον Guitar Shorty, U.P Wilson, Louisiana Red, Lurrie Bell, Big Time Sarah, Eddie C. Campbell, Lefty Dizz, Angela Brown, Lovie Lee, Byther Smith, Jean Caroll, Maxine Howard, Blind Mississippi Morris, Sweet Betty, Jimmy Morello , Nellie Tiger Travis , Jolly Jumper and Big Moe , Michael Dotson.
  • Στέλιος Ζαφειρίου - κιθάρα,
  • Δημήτρης Ιωάννου- μπάσσο, τραγούδι,
  • Μπάμπης Τσιλιβίγκος-σαξόφωνο,
  • Ορέστης Βαβίτσας -πλήκτρα
  • Πέτρος Δακτυλίδης-ντραμς.
Οι Congo Square Blues Band ειναι ενα κοινο σημειο συναντησης τριων ανθρωπων με αγαπη για το blues στις διαφορες εκδοχες του.
Δημιουργηθηκαν το 2005. To line up της μπαντας εχει τη μορφη ενος power trio αποτελουμενο απο κιθαρα/φωνη (Γρηγορης Γιαρελης), μπασο (Παναγιωτης Κανελης) και τυμπανα (Γιωργος Γιαρελης).
Στα εξι χρονια υπαρξης του, το σχημα εχει πραγματοποιησει εμφανισεις σε μερικες απο τις πιο γνωστες σκηνες της Αθηνας και οχι μονο, ενω εχει μοιραστει τη σκηνη με πολυ σημαντικα σχηματα και καλλιτεχνες του ελληνικου blues.
Στα μέσα του 2006 ηχογράφησαν το πρώτο τους demo και άρχισαν τις ζωντανές εμφανίσεις σε bar και club όπως τα In Vivo, Lazy, After Dark, Οξυγόνο, στο Rodeo ως support act στους Blues Wire, Στον Αέρα και Αθηνά Live μαζί με τους Small Blues Trap και τους Down n' out και σε φεστιβάλ όπως η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.
Το ρεπερτοριο της μπαντας εκτεινεται απο το Chicago & Texas Blues και την country εως το Rock Blues και το Rock 'n Roll.
CONGO SQUARE BLUES BAND | Free Music, Tour Dates, Photos, Videos
CONGO SQUARE BLUES BAND's official profile including the latest music, albums, songs, music videos and more updates.
  
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.