Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκδήλωση του Ευρωπαϊκού προγράμματος ‘’Κομένιους’’ στο Αιγάλεω
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Εκδήλωση του Ευρωπαϊκού προγράμματος ‘’Κομένιους’’ στο Αιγάλεω

Σε μια όμορφη εκδήλωση που οργάνωσε η Δ/νση Παιδείας του Δήμου Αιγάλεω με οικοδεσπότες μαθητές από το 4ο Λύκειο της πόλης , πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου το μεσημέρι , στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ‘’Δημήτρης Τρέπας’’ η υποδοχή των ξένων μαθητών από την Βουλγαρία , την Ουγγαρία , την Τουρκία , την Ισπανία και την Πολωνία , που συμμετέχουν μαζί με μαθητές από τα σχολεία του Αιγάλεω , στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ‘’Κομένιους’’ που αφορά τις πολιτιστικές ανταλλαγές μαθητών από χώρες της Ευρώπης .
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν εργασίες των μαθητών , ενώ προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα και από τις δυο πλευρές . Ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς στον σύντομο χαιρετισμό του , καλωσορίζοντας τους μαθητές υπογράμμισε την αξία της πολυπολιτισμικότητας στις σύγχρονες συνθήκες , ενώ τόνισε την σπουδαιότητα τέτοιων προγραμμάτων που ενισχύουν τους πολιτιστικούς δεσμούς ανάμεσα στους νέους ανθρώπους .
Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας Ρένα Δράκου αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα αυτών των ανταλλαγών , στην αξία των επαφών ανάμεσα σε μαθητές της Ευρώπης που προσφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα , ενώ έκανε ειδική αναφορά στην Ιστορικότητα της πόλης του Αιγάλεω με το ομώνυμο όρος και την Ιερά οδό .
Στην συνέχεια ακολούθησε μικρή δεξίωση με μικρό- γεύματα τα οποία είχαν επιμεληθεί μαθητές από το Ειδικό Σχολείο του Αιγάλεω .

   
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.