Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»

 Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, συμμετέχει στην συμβολική παγκόσμια πρωτοβουλία «Η Ώρα της Γης». Το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 8:30 το βράδυ, τα φώτα σβήνουν σ’ όλη τη Γη για μια ώρα.
Στέλνουμε ένα μήνυμα για την εξοικονόμηση ενέργειας και την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με στόχο τον περιορισμό του φαινομένου του θερμοκηπίου και της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη.
Η συμμετοχή του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού στην «Ώρα της Γης» θα εκδηλωθεί με το σβήσιμο του φωτισμού για μια ώρα σε κεντρικές πλατείες και δημοτικά κτίρια.
Η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια για τον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής δεν πρέπει να περιορίζεται στη συμβολική πρωτοβουλία της 26ης Μαρτίου. Όλοι μαζί, κράτος, Δήμος και πολίτες να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί:
  • Προωθούμε την ανακύκλωση, που εξοικονομεί πρώτες ύλες και ενέργεια. Αντικαθιστούμε τα παλιάς τεχνολογίας φωτιστικά σώματα με αντίστοιχα εξοικονόμησης ενέργειας.
  • Στηρίζουμε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
  • Κάνουμε οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και ενέργειας για θέρμανση με κατάλληλες μονώσεις των κτιρίων.
  • Χρησιμοποιούμε ορθολογικότερα το ΙΧ αυτοκίνητο μας, προτιμάμε όταν είναι δυνατόν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
  • Με πεζόδρομους και ποδηλατόδρομους διευκολύνουμε τη μετακίνηση μέσα στην πόλη χωρίς επιβάρυνση του περιβάλλοντος.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.