Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Το ποδήλατο στο Μετρό – Οι εθελοντές του Δήμου Αιγάλεω ενημερώνουν τους επιβάτες
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Το ποδήλατο στο Μετρό – Οι εθελοντές του Δήμου Αιγάλεω ενημερώνουν τους επιβάτες

Το Αιγάλεω γιορτάζει την είσοδο του ποδηλάτου στο ΜΕΤΡΟ. Θεωρεί πολύ θετική εξέλιξη την ενθάρρυνση της φιλικής και πράσινης μετακίνησης στην πόλη, τις συνδυασμένες μεταφορές και την αθόρυβη και καθαρή μετακίνηση.
Σε συνεργασία με τους εθελοντές του ποδηλάτη Γιώργου Αμυρά συμμετέχει τις πρώτες δύο μέρες Τετάρτη 2 και Κυριακή 6 Μαρτίου στις εθελοντικές πρωτοβουλίες για την ενημέρωση των επιβατών και την ομαλή είσοδο του ποδηλάτου στη λειτουργία του ΜΕΤΡΟ. Ο Δήμος και οι εθελοντές δημότες του θα βρίσκονται στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ “ ΑΙΓΑΛΕΩ” την Τετάρτη 2 Μαρτίου από τις 18:00μ.μ και την Κυριακή 6 Μαρτίου από τις 12:00μ.μ.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.