Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εργαστηριακά σεμινάρια θεάτρου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Εργαστηριακά σεμινάρια θεάτρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ιλίου σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο θα ανεβάσουν το παραμύθι του Γιάγκου Ανδρεάδη με τίτλο: Το άσπρο λουλούδι. Για την παράσταση αυτή, το Πολιτιστικό Κέντρο ζητά 15 παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών και για την επιλογή θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Η δραματοποίηση του παραμυθιού και η σκηνοθεσία της παράστασης θα γίνει από την επικοινωνιολόγο-ηθοποιό Πηνελόπη Γουρδέα. Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να προσέλθουν με αίτησή τους στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ιλίου (Αγ΄Φανουρίου 99, 2ος όροφος, πρωϊνές ώρες 9π.μ. – 1μ.μ. και να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 15-3-11 (θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας με αριθμό πρωτοκόλλου)
Μια σειρά από δύωρα εργαστηριακά σεμινάρια θεάτρου θα προετοιμάσουν τα παιδιά για την παράσταση. Τα σεμινάρια θα προγραμματιστούν κατόπιν συννενόησης.
Σας ευχαριστούμε πολύ και αναμένουμε τις συμμετοχές σας!
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ιλίου
Αγ.Φανουρίου 99, Ίλιον
Τηλ.: 210-26.37.395 & 210-26.13.899

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.