Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κορυφώνονται στο τέλος της εβδομάδας οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για τη φετινή Αποκριά.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Κορυφώνονται στο τέλος της εβδομάδας οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για τη φετινή Αποκριά.

Στην Πλάκα την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 20.30, στην Πλατεία Αγ. Αικατερίνης, θα πραγματοποιηθεί παράσταση Θεάτρου Σκιών «Ο Καραγκιόζης Δουλτσινέα» με συνοδεία ζωντανής μουσικής.
Το απόγευμα της Κυριακής στις 16.00 οι μεγάλοι διασκεδάζουν στην Πλατεία Φιλομούσου Εταιρίας στην Πλάκα με λαϊκή μουσική και τραγούδια της αποκριάς.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα πραγμα
τοποιήσει μουσικό περίπατο, το Σάββατο 5/3 στις 12.00 (Πλ. Κοτζιά , Αίολου, Ερμού, Σύνταγμα και Παναθηναϊκό Στάδιο, Ζάππειο, Σύνταγμα) και την Κυριακή 6/3 στις 11.30 (Λ. Αμαλίας, Θησείο, Μοναστηράκι).
Την Κυριακή 6 Μαρτίου από τις 11.30 έως τις 14.30 στο Ζάππειο θα περιμένουν τους μικρούς δημότες εμψυχωτές, μασκότ, εργαστήρια, πολλή μουσική και αποκριάτικα δρώμενα.
Επίσης στο 1ο Διαμέρισμα θα γίνουν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
• Την Παρασκευή 4 Μαρτίου, στις 11.00 στην Πλατεία Κουμουνδούρου, αποκριάτικο δρώμενο παντομίμας από την ομάδα «Ανήσυχοι Θεατρίνοι».
Το Σάββατο 5 Μαρτίου συναυλία jazz με την Big Band των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων στις 12.00 στην Πλατεία Εξαρχείων.
Η αποκριά θα κλείσει τον κύκλο της την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου στο Λόφο του Φιλοπάππου, 11.00 - 15.00, με παραδοσιακά Κούλουμα με λαγάνες, χαλβά και ελιές και μουσικό πρόγραμμα με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής των Μουσικών Συνόλων με τους Λάκη Χαλκιά και Νάντια Καραγιάννη.
Επίσης στο Πάρκο ΚΑΠΑΨ (Τριφυλλίας και Λάμψα - Αμπελόκηποι), 11.30 -15.30, το πέταγμα του αετού θα συνοδευτεί από λαϊκό - παραδοσιακό γλέντι σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.