Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκλογές 2ος Γύρος στο Δήμο Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Εκλογές 2ος Γύρος στο Δήμο Περιστερίου

Οι επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών Δημοτικών Αρχών στον Δήμο Περιστερίου Αττικής θα διενεργηθούν την 14η Νοεμβρίου 2010 μεταξύ των παρακάτω υποψηφίων Δημάρχων, οι συνδυασμοί των οποίων έλαβαν τις περισσότερες ψήφους:

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
"ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ"
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
" ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΕΛΑΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Η ψηφοφορία θα διενεργηθεί την 14η Νοεμβρίου 2010 ημέρα Κυριακή και θα αρχίσει 07:00 π.μ. και θα λήξει την 19:00 μ.μ. στα ίδια εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας που χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη ψηφοφορία και τα οποία έχουν οριστεί με την υπ΄αριθμ. 50547/15-10-2010  απόφαση του Νομάρχη.
Το πρόγραμμα αυτό να τοιχοκολληθεί έξω από κάθε κατάστημα ψηφοφορίας και στα δημοσιότερα μέρη του Δήμου και των συνοικισμών αυτού.

Πηγή Δήμος Περιστερίου
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.