Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκτός αναπτυξιακού νόμου οι επενδύσεις για φωτοβολταϊκά
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Εκτός αναπτυξιακού νόμου οι επενδύσεις για φωτοβολταϊκά

Ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση την επόμενη εβδομάδα
Το σημαντικό στον νέο Αναπτυξιακό Νόμο είναι ότι αφήνει εκτός ενίσχυσης την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα και αιολικά πάρκα.
Τίθενται εκτός με το σκεπτικό ότι επιτυγχάνουν καλές τιμές οπότε δεν χρειάζονται ενίσχυση σύμφωνα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Επίσης σύμφωνα με το Υπουργείο υπάρχει επιδότηση στην τιμή αγοράς της ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ οπότε δεν χρειάζεται πρόσθετη επιδότηση

Πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.