Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ένα μπλογκ δίνει φωνή στις γυναίκες του Αφγανιστάν
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ένα μπλογκ δίνει φωνή στις γυναίκες του Αφγανιστάν

Η γυναίκες του Αφγανιστάν δημιούργησαν ένα website για να πουν τη γνώμη τους Το website έγινε με την βοήθεια της Αμερικανίδας συγγραφέως Masha Hamilton . Και η προσπάθεια ονομάστηκε Afghan Women Writing Project (AWWP)
Αρχικά ξεκίνησε σαν blog στη διεύθυνση http://awwproject.wordpress.com/
και μετεξελίχθηκε σε website http://www.awwproject.org/
Όπως αναφέρει κάποια ανώνυμη στο website
«Η επαρχία που ζω βρίσκεται νότια της Καμπούλ και είναι γεμάτη Ταλιμπάν. Τα ξαδέλφια μου δολοφονήθηκαν πριν από δυο ημέρες επειδή δούλευαν για την κυβέρνηση. Κανείς δεν είπε τίποτε. Ολοι οι άνδρες έχουν γένια. Οι γάμοι γίνονται στην απόλυτη σιωπή γιατί φοβόμαστε να βάλουμε μουσική. Πηγαίνω στη δουλειά και ο πατέρας μου με μαλώνει γιατί πιστεύει ότι είναι επικίνδυνο. Από το παράθυρο βλέπω αγελάδες. Αυτές μπορούν να βρίσκονται έξω, εγώ όχι. Εάν το έκανα, οι Ταλιμπάν θα με σκότωναν. Και κανείς δεν θα αναζητούσε το λόγο».
Πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ
διαβάστε όλο το άρθο στο culture ana-mpa.gr
Δείτε το website AWWP
Δείτε εδώ το website της Masha Hamilton
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.