Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ»

Η δομή «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ», εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης για την προώθηση της κοινωνικής συνοχής και την άρση του κοινωνικού αποκλεισμού. Στόχος της νέας δομής είναι η ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και τις υπηρεσίες που υλοποιούνται τοπικά, περιφερειακά και πανελλαδικά.

  • Το «Κέντρο Κοινότητας», του οποίου η δυναμικότητα απαριθμείται από δύο (2) κοινωνικούς λειτουργούς και μια (1) ψυχολόγο, και το οποίο εποπτεύεται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, θα παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες:
  • Υποδοχή– Ενημέρωση –Υποστήριξη των πολιτών.
  • Συνεργασία με Υπηρεσίες και Δομές.
  • Παροχή υπηρεσιών που θα αποσκοπούν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και θα διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξή τους.
  • Συμβουλευτική ψυχοκοινωνική στήριξη και γενική συμβουλευτική υποστήριξη για επαγγελματικό προσανατολισμό και δυνατότητες στην αγορά εργασίας στους ωφελούμενους.
Η παραπάνω δομή προσφέρει μια ελάχιστη ανακούφιση σε οικογένειες που βιώνουν πιο έντονα τα αποτελέσματα της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης. Δυστυχώς, αποτελούν τη διαχείριση της φτώχειας και όχι την λύση των οξυμένων προβλημάτων. Κανείς δε πρέπει να αρκεστεί στα ψίχουλα που μοιράζουν η Ε.Ε και η κυβέρνηση, αντίθετα όλοι να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων και λαϊκών αναγκών μας.
Η δομή θα στεγάζεται στο δημοτικό κτίριο “Γιάννης Ρίτσος”.
Διεύθυνση:Αθ. Διάκου 88Α & Αγ. Δημητρίου, Πετρούπολη
Ώρες λειτουργίας: 09:00 – 17:00 Δευτέρα – Παρασκευή
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-50.65.885




Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.