Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ «Ανακαλύπτω τον εαυτό μου»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ «Ανακαλύπτω τον εαυτό μου»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό», στα πλαίσια των δράσεων του, οργανώνει Ομάδα Εφήβων με θέμα «Ανακαλύπτω τον εαυτό μου».
Η Ομάδα απευθύνεται σε έφηβους/νέους ηλικίας 16-21 ετών.
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα δοθεί η δυνατότητα στα μέλη να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, να εκφράσουν προσωπικές τους δυσκολίες, να μοιραστούν συναισθήματα, να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες.
Η Ομάδα θα έχει βιωματικό χαρακτήρα και θα χρησιμοποιηθούν τεχνικές όπως το κολάζ, η ζωγραφική, η δραματοποίηση κλπ.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος (έως 12 μέλη). Η Ομάδα θα ξεκινήσει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 14:30-16:30 και θα ολοκληρωθεί σε 12 εβδομαδιαίες δίωρες συναντήσεις,
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Κέντρου 2105786888, φαξ 2105723734 και email kp.odiporiko@yahoo.gr, έως την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017. Οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά μέχρι και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017.
Για του έφηβους ηλικίας κάτω των 18 ετών, απαιτείται η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων.
Τον συντονισμό της Ομάδας θα έχει η κα Μαρία Πελεκανάκη, Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονικά Υπεύθυνη Οδοιπορικού.
Όλες οι δράσεις του Κέντρου υλοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.               





Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.