Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 5ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ - ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

5ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ - ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ

Απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς και στους Διευθυντές των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Πετρούπολης.
Ο  Δήμος Πετρούπολης  και το τμήμα Αθλητισμού της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Ν. Γενιάς  συνεχίζοντας την προσπάθεια διαρκούς βελτίωσης  της καθημερινότητας των πολιτών και στοχεύοντας πάνω από όλα στη ασφαλή άθληση όλων των πολιτών του Δήμου μας, διοργανώνει:
  
Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών (με τις παρακάτω ενότητες)
-  Βασική Υποστήριξη ζωής σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη
-  Χρήση αυτόματου απινιδωτή
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί εθελοντικά από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή πρώτων βοηθειών κ. Βεντούρη Δημήτρη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Μπουμπουλίνας 59 & Αθ. Διάκου), την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, ώρα 10.00-13.00.
Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στο τέλος του σεμιναρίου.
Λόγω περιορισμένων θέσεων είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ανδρών-Γυναικών( Αγ. Λαύρας 68) με τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες :210-5065668, καθημερινά, ώρα 10.00-14.00, έως την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.