Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 33Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

33Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

Σάββατο 7 Κυριακή 8 Οκτώβρη στις 7:30 μ.μ. Πλατεία Νέου Δημαρχείου Χαϊδαρίου
Για 33 χρόνια συνεχόμενα η Εστία Κρητών Χαϊδαρίου σε συνεργασία με το Δήμο Χαϊδαρίου πραγματοποιεί τη διήμερη Γιορτή της Τσικουδιάς. Μια εκδήλωση θεσμός, που κρατά χρόνια και φέρνει κοντά τους ανθρώπους της πόλης μας, με την κρητική παράδοση.
Οι εκατοντάδες επισκέπτες που τιμούν τις διήμερες εκδηλώσεις θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να γευτούν Κρητικές γεύσεις και να γνωρίσουν την γνωστή Κρητική φιλοξενία.
Βεβαίως από τη γιορτή δε μπορεί να λείπει η Κρητική μουσική.
Η παραδοσιακή Κρητική Λύρα θα παίζει παραδοσιακούς χορούς σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, ενώ, θα προσφέρεται άφθονη τσικουδιά στους επισκέπτες από τα αποστάγματα των καζανιών.
Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετέχει στο ξεχωριστό Κρητικό Γλέντι που θα στηθεί με το μεράκι των μελών και φίλων του Συλλόγου.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.