Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για χορήγηση πρόσθετων «αξιών τοποθέτησης» VOUCHERS
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για χορήγηση πρόσθετων «αξιών τοποθέτησης» VOUCHERS

Ο Δήμος Ιλίου πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., με ανακοίνωσή της, καλεί τους υποψήφιους, που συμμετείχαν στην με Αρ. Πρωτ. 5122/23.05.2017 πρόσκλησή της για το σχολικό έτος 2017 – 2018, να δηλώσουν ότι επιθυμούν να τους χορηγηθεί voucher στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Υποβολή αίτησης για τη χορήγηση πρόσθετων voucher», με τη χρήση του προσωπικού τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, έως 27.09.2017 και ώρα 24:00.
Ο κάθε υποψήφιος, κατά την υποβολή της ΑΙΤΗΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ για τη χορήγηση voucher, είναι απαραίτητο να διαθέτει την έγγραφη βεβαίωση του Φορέα (Δήμος Ιλίου), στην οποία θα βεβαιώνεται ότι έχει βρει θέση στον συγκεκριμένο Φορέα, όπου θα αναφέρεται η ανάλογη, με την ηλικία του παιδιού, κατηγορία θέσης.
Η βεβαίωση θα συνυποβληθεί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά κατά την εγγραφή του παιδιού.
Όσοι ενδιαφέρονται να τους διατεθεί θέση σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου Ιλίου (κατηγορία δομής: Α2) θα πρέπει να προσέλθουν στο Γραφείο της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής (Νέστορος 101, 2ος όροφος, τηλ. 2132030178), έως 27.09.2017, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 - 13:00, προκειμένου να καταθέσουν σχετική αίτηση για το Σταθμό που επιθυμούν.
Επισυνάπτεται η ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., η οποία βρίσκεται αναρτημένη, επίσης, στην ιστοσελίδα της, στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2017/21092017_prosklisi_prostheta_voucher.pdf


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.