Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: Πρόγραμμα Πρόληψης των Πτώσεων στην Τρίτη Ηλικία
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: Πρόγραμμα Πρόληψης των Πτώσεων στην Τρίτη Ηλικία

Με αφορμή την Ημέρα Μυοσκελετικής Υγείας, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμος Ιλίου θα υλοποιήσει Πρόγραμμα Πρόληψης των Πτώσεων στην Τρίτη Ηλικία, από 02.10.2017 έως και 06.10.2017.
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί κατόπιν ραντεβού στο χώρο του Φυσικοθεραπευτηρίου του Δήμου Ιλίου (Δαναών 35) και οι συμμετέχοντες θα υποβληθούν δωρεάν σε ειδικές δοκιμασίες για την πρόληψη των πτώσεων, οι οποίες θα περιλαμβάνουν αξιολόγηση κινητικότητας και συμπλήρωση σχετικού ερωτηματολογίου.
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Φυσικοθεραπευτήριο του Δήμου Ιλίου και συγκεκριμένα με τη Φυσικοθεραπεύτρια κυρία Νίκη Κουρτιμανίτση στο τηλέφωνο 2102639991, έως και την Παρασκευή 29.09.2017, ώρες 08:00 – 14:00Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.